Харчові технології [Електронний ресурс] : метод. вказівки до лаб. занять та самост. роботи для студентів ден. та заоч. форми навчання спец. 181 Харчові технології (освіт.-проф. программа Технології харчових продуктів тваринного походження) ступеня вищ. освіти бакалавр. Ч. 3 / Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі ; уклад. Н. В. Камсуліна, Т. С. Желєва. - Харків : [б. в.], 2020. - 78 с. - Режим доступа: ; https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/5018 (Репозітарій). - Б. ц.
Содержание: > Характеристика та аналіз технологічних процесів виробництва хліба та хлібобулочних виробів Характеристика та аналіз технологічних процесів продуктів бродильного виробництва Характеристика та аналіз технологічних процесів виробництва кондитерських виробів Доп. точки доступа: Камсуліна, Наталія Валеріївна\уклад.\ Желєва, Тетяна Сергіївна\уклад.\ Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі