Картка конкретного документа. Це тимчасовиї текст


Вивчення властивостей та аналіз складу харчових жирів [Текст] : метод. рек. до виконання лаборатор. роботи № 5 для студентів перш. (бакалавр.) рівня вищ. освіти ден. та заоч. форм навчання спец. 242 Туризм з дисципліни. Технологія і організація ресторанного господарства / Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка ; авт.-уклад.: О. М. Постнова [та ін.]. - Харків : ХНТУСГ, . - 6 с.

Доп. точки доступа:






Учебная литература:
34 / 33.05 / 242 / Технологія та організація ресторанного господарства / 3 / ДОП
34 / 33.05 / 075 / Технологія та організація ресторанного господарства / 4 / ДОП
34 / 33.05 / 242 / Технологія та організація ресторанного господарства / 4 / ДОП