Інноваційний інжиніринг м’ясопереробних підприємств [Електронний ресурс] : опор. конспект лекцій для студентів ден. та заоч. форм навчання, спец. 181 Харчові технології, освіт.-проф. програми Технології харчових продуктів тваринного походження / Держ. біотехнол. ун-т ; авт.-уклад. Т. М. Головко. - Харків : [б. в.], 2023. - 85 с. : табл. - Режим доступа: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/33904 (Репозиторій). - Бібліогр.: с. 84
Кл.слова (ненормированные): м’ясопереробні підприємства -- мясоперерабатывающие предприятия -- інноваційний інжиніринг -- инновационный инжиниринг -- продукти тваринництва -- продукты животноводства -- харчові технології -- пищевые технологии -- Доп. точки доступа: Головко, Тетяна Миколаївна\авт.-уклад.\ Держ. біотехнол. ун-т