Toggle navigation
WEB-портфоліо науковців ДБТУ
Головна
Пошук за ПІБ
Пошук за підрозділом
Колекції наукових робіт
Публікації в Scopus, WoS
Покажчик наукових робіт ДБТУ
Картка конкретного документа. Це тимчасовиї текст
Загальні відомості
Примірники
Навчальний процес
Файли
>
Загальні технології галузі.
Загальні технології продукції ресторанного господарства [Текст] : навч. посібник / В. М. Михайлов [та ін.]. -
Харків : ХДУХТ
,
2020
. -
200
с. - Б. ц.
Доп. точки доступа:
Михайлов, Валерій Михайлович
#
Відділ
Всього примірників
Вільних примірників
#
Факультет
Спеціальність
Дисципліна
Семестр
#
Тип
Назва
Посилання