Дослідження впливу температури на динамічну в'язкість розчинів драглеутворювачів різного виду [Текст] / П. В. Гурський, Ю. О. Савгіpа, Д. О. Бідюк, Ф. В. Перцевий //
Вісник Харків. нац. техн. ун-та сіл. госп-ва ім. П. Василенка. - Харків : ХНТУСГ, 2006. - Вип. 45: Сучасні напрямки технології та механізації процесів перероб. і харч. вир-в. - С. 161-169.. - Бібліогр. наприкінці ст. - ISBN 5-7987-01 76-Х. (Шифр в БД 664(06)/В 53-278407)
УДК
544.777
Рубрики: Україна Украина
Кл.слова (ненормированные): пастоподібні закуски -- стабілізаційні системи -- агароїд -- в'язкий плин -- енергія активації -- пастоподобные закуски -- стабилизационные системы -- агароед -- вязкое течение -- энергия активации -- Аннотация: Доп. точки доступа: Гурський, Петро Васильович Савгіpа, Ю.О. Бідюк, Д. О. Перцевий, Федір Всеволодович