Дослідження впливу температури на динамічну в'язкість розчинів драглеутворювачів різного виду [Текст] / П. В. Гурський, Ю. О. Савгіpа, Д. О. Бідюк, Ф. В. Перцевой //
Вісник Харків. нац. техн. ун-ту сіл. госп-ва ім. П. Василенка. - Харків : ХНТУСГ, 2006. - Вип. 45: Сучасні напрямки технології та механізації процесів перероб. і харч. вир-в. - С. 161-169.. - Бібліогр. наприкінці ст. - ISBN 5-7987-01 76-Х. (Шифр в БД 664(06)/В 53-278407)
УДК
544.777
Рубрики: Україна Украина
Кл.слова (ненормированные): пастоподібні закуски -- стабілізаційні системи -- агароїд -- в'язкий плин -- енергія активації -- пастоподобные закуски -- стабилизационные системы -- агароед -- вязкое течение -- энергия активации -- Аннотация: Досліджено вплив температури на кінетику динамічної в'язкості розчинів драглів структуроутворювачів. Встановлено залежність енергії активації в'язкого плину, ентальпії та ентропії процесів, що відбуваються під час плавлення сирної пасти закусочної від концентрації солі плавильної. Исследовано влияние температуры на кинетику динамической вязкости растворов студней структурообразователей. Установлена зависимость энергии активации вязкого течения, энтальпии и энтропии процессов, которые проходят во время плавления творожной пасты закусочной от концентрации соли плавильной. Доп. точки доступа: Гурський, Петро Васильович Савгіpа, Ю. О. Бідюк, Д. О. Перцевой, Федір Всеволодович