Toggle navigation
WEB-портфоліо науковців ДБТУ
Головна
Пошук за ПІБ
Пошук за підрозділом
Колекції наукових робіт
Публікації в Scopus, WoS
Покажчик наукових робіт ДБТУ
Картка конкретного документа. Це тимчасовиї текст
Загальні відомості
Примірники
Навчальний процес
Файли
>
Content iodine in
sauces of type emulsion [Text] / M. Bakirov, M. Golovko, M. Serik, T. Golovko //
Ukrainian Food Journal
. -
2014
. -
№ 3(4)
. - P.
243-249
.
Рубрики:
Web of Science
Доп. точки доступа:
Bakirov, M.
Golovko, Mykola
Serik, M.
Golovko, Tetiana
#
Відділ
Всього примірників
Вільних примірників
#
Факультет
Спеціальність
Дисципліна
Семестр
#
Тип
Назва
Посилання
1
url
Електронний ресурс