Вивчення технології плавлених сирів [Текст] : метод. рек. до виконання лаборатор. роботи з дисципліни "Технологія молока і молочних продуктів" для студентів перш. (бакалавр) рівня вищ. освіти ден. та заоч. форм навчання спец. 181 Харчові технології / Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка ; авт.-уклад.: О. М. Шаніна, О. М. Постнова. - Харків : ХНТУСГ, 2019. - 15 с.
УДК
637.354.64(072)
Кл.слова (ненормированные): молоко -- молочний продукт -- молочный продукт -- плавлений сир -- плавленый сыр -- Доп. точки доступа: Шаніна, Ольга Миколаївна\авт.-уклад.\ Постнова, Ольга Миколаївна\авт.-уклад.\ Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка
Учебная литература: 33 / 33.05 / 181 / Технологія молока та молочних продуктів / 5 / Доп