Toggle navigation
WEB-портфоліо науковців ДБТУ
Головна
Пошук за ПІБ
Пошук за підрозділом
Колекції наукових робіт
Публікації в Scopus, WoS
Покажчик наукових робіт ДБТУ
Картка конкретного документа. Це тимчасовиї текст
Загальні відомості
Примірники
Навчальний процес
Файли
>
Перцевой, Федор Всеволодович
.
Новая технология получения желейных кондитерских изделий
[Текст] / Ф. В. Перцевой //
Современные аспекты индустриализации общественного питания
: сборник науч. тр. Харьков. гос. ун-та питания и торговли. - Харьков : ХГУПТ,
1990
. - С.
25-26
.
#
Відділ
Всього примірників
Вільних примірників
#
Факультет
Спеціальність
Дисципліна
Семестр
#
Тип
Назва
Посилання