Технологія страв і кулінарних виробів з м'яса, м'ясопродуктів і птиці [Текст] : метод. рек. до виконання лаборатор. роботи № 13 для студентів перш. (бакалавр.) рівня вищ. освіти ден. та заоч. форм навчання спец. 242 Туризм з дисципліни. Технологія і організація ресторанного господарства / Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка ; авт.-уклад.: О. М. Постнова [та ін.]. - Харків : ХНТУСГ, 2021. - 12 с.
Доп. точки доступа: Постнова, Ольга Миколаївна\авт.-уклад.\ Фоміна, Ірина Миколаївна\авт.-уклад.\ Постнов, Геннадій Михайлович\авт.-уклад.\ Галясний, Іван Володимирович\авт.-уклад.\ Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка
Учебная литература: 34 / 33.05 / 242 / Технологія та організація ресторанного господарства / 3 / ДОП 34 / 33.05 / 075 / Технологія та організація ресторанного господарства / 4 / ДОП 34 / 33.05 / 242 / Технологія та організація ресторанного господарства / 4 / ДОП
#
Відділ
Всього примірників
Вільних примірників
#
Факультет
Спеціальність
Дисципліна
Семестр
1
34
Туризм (242)
Технологія та організація ресторанного господарства
3
2
34
Маркетинг (075)
Технологія та організація ресторанного господарства
4
3
34
Туризм (242)
Технологія та організація ресторанного господарства