Продукція функціонального призначення в галузі [Текст] : метод. вказівки до лаб. занять „Використання природних олійних фізіологічно функціональних продуктів та продуктів переробки зерна в харчуванні людини” з дисципліни для студентів освіт.-кваліфікац. рівня магістр за спец. 8.051701 Технологія зберігання і переробки зерна / ХНТУСГ ; авт.-уклад.: О. М. Сафонова, О. О. Шакула, О. О. Хоменко. - Харків : [б. в.], 2011. - 18 с. : табл. - 5.00 грн.
УДК
664(072)
Ключові слова: насіння льону -- Анотація: Методичні вказівки розраховані для надання студентам ґрунтових знань про фізіологічні властивості інгредієнтів олійних природних функціональних продуктів та продукції переробки зерна, а також рекомендації для їх використання з метою запобігання "хворобам сучасної цивілізації". Додаткові точки доступу: Сафонова, Ольга Миколаївна\авт.-уклад.\ Шакула, Олександр Олександрович\авт.-уклад.\ Хоменко, Ольга Олексіївна\авт.-уклад.\