Вивчення особливостей та термінології штрихового кодування [Електронний ресурс] : метод. вказівки до виконання практ. роботи з навч. дисципліни Метрологічне забезпечення якості продукції для здобувачів другого (магістер.) рівня вищ. освіти спец. H7 (208) Агроінженерія / Держ. біотехнол. ун-т ; авт.-уклад. А. О. Никифоров. - Харків : [б. в.], 2025. - 16 с.
Ключові слова: штрихові коди -- штриховые коды -- кодування інформації -- кодирование информации -- декодування інформації -- декодирование информации -- стандарти -- стандарты -- харчова продукція -- пищевая продукция -- сільськогосподарська продукція -- сельскохозяйственная продукция -- Анотація: До методичних вказівок за темою «Вивчення особливостей та термінології штрихового кодування» включено загальні відомості про принципи побудови та класифікацію штрихових кодів, основні терміни та визначення, що застосовуються у сфері автоматичної ідентифікації, відомості про міжнародні та національні стандарти у галузі штрихового кодування, методику кодування та декодування інформації, приклади застосування штрихових кодів у різних галузях промисловості та торгівлі, а також завдання для самостійного опрацювання з метою формування практичних навичок роботи зі штриховими кодами. Додаткові точки доступу: Никифоров, Антон Олексійович\авт.-уклад.\ Держ. біотехнол. ун-т