Технологія галузі [Текст] : збірник текстів для студентів освіт.-кваліф. рівня бакалавр напряму підгот. 6.051701 Харчові технології та інженерія, спец. Технологія хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчоконцентратів. Розділ. Технологія кондитерських виробів / Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі ; авт.-уклад.: О. М. Постнова, З. І. Кучерук, О. Г. Шидакова-Каменюка. - Харків : ХДУХТ, 2012. - 27 с. - Б. ц.
Доп. точки доступа: Постнова, Ольга Миколаївна\авт.-уклад.\ Кучерук, Зіновія Іванівна\авт.-уклад.\ Шидакова-Каменюка, Олена Гайдарівна\авт.-уклад.\