Toggle navigation
WEB-портфоліо науковців ДБТУ
Головна
Пошук за ПІБ
Пошук за підрозділом
Колекції наукових робіт
Публікації в Scopus, WoS
Покажчик наукових робіт ДБТУ
Картка конкретного документа. Це тимчасовиї текст
Загальні відомості
Примірники
Навчальний процес
Файли
>
Розробка рецептури нових
соусів з плодово-ягідної сировини [Текст] //
Проблеми техніки і технології харчових виробництв
: матеріали міжвуз. наук.-практ. конф., м. Полтава. - Полтава : ПУСКУ,
2004
. - С.
302
.
#
Відділ
Всього примірників
Вільних примірників
#
Факультет
Спеціальність
Дисципліна
Семестр
#
Тип
Назва
Посилання