Картка конкретного документа. Це тимчасовиї текст


Основи біологічної хімії та фізіології харчування [Електронний ресурс] : опор. конспект лекцій за спец. 6.140100 Готельно-ресторанна справа / Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі ; уклад.: Н. В. Дуденко, Л. Ф. Павлоцька, В. Г. Горбань та ін. - Харків : [б в.], . - 86 с. : табл. - Режим доступа: ; https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4166 (Репозітарій). - Бібліогр.: с. 86. - Б. ц.

Содержание:
Предмет і завдання біохімії. Хімічний склад організму людини
Обмін білків
Нуклеїнові кислоти. Будова, властивості, біологічна роль. Ферменти. Будова, властивості, класифікація, хімічна природа
Вуглеводи. Будова, біологічна роль, класифікація
Обмін вуглевдів в огранізмі
Ліпіди. Будова, біологічна роль, класифікація
Обмін ліпідів в організмі
Водорозчинні та жиророзчинні вітаміни
Вступ. Стислі відомості щодо будови та функцій травневої системи
Значення основних поживних речовин у життєдіяльності людини. Обчислення добових енерговитрат організму людини
Основи раціонального харчування різних верств населення
Доп. точки доступа: