Основи біологічної хімії та фізіології харчування [Електронний ресурс] : опор. конспект лекцій за спец. 6.140100 Готельно-ресторанна справа / Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі ; уклад.: Н. В. Дуденко, Л. Ф. Павлоцька, В. Г. Горбань та ін. - Харків : [б в.], 2012. - 86 с. : табл. - Режим доступа: ; https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4166 (Репозітарій). - Бібліогр.: с. 86. - Б. ц.
Содержание: > Предмет і завдання біохімії. Хімічний склад організму людини Обмін білків Нуклеїнові кислоти. Будова, властивості, біологічна роль. Ферменти. Будова, властивості, класифікація, хімічна природа Вуглеводи. Будова, біологічна роль, класифікація Обмін вуглевдів в огранізмі Ліпіди. Будова, біологічна роль, класифікація Обмін ліпідів в організмі Водорозчинні та жиророзчинні вітаміни Вступ. Стислі відомості щодо будови та функцій травневої системи Значення основних поживних речовин у життєдіяльності людини. Обчислення добових енерговитрат організму людини Основи раціонального харчування різних верств населення Доп. точки доступа: Дуденко, Ніна Василівна\уклад.\ Павлоцька, Лариса Федірівна\уклад.\ Горбань, Віктор Григорович\уклад.\ Артеменко, Віктор Станіславович\уклад.\ Серік, Максим Леонідович\уклад.\ Цибань, Лілія Степанівна\уклад.\ Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі