Toggle navigation
WEB-портфоліо науковців ДБТУ
Головна
Пошук за ПІБ
Пошук за підрозділом
Колекції наукових робіт
Публікації в Scopus, WoS
Покажчик наукових робіт ДБТУ
Картка конкретного документа. Це тимчасовиї текст
Загальні відомості
Примірники
Навчальний процес
Файли
>
Функціонування та розвиток
сфери харчування: теоретико-методологічні основи [Текст] : монографія / під заг. ред. В. А. Гросул. -
Харків : Вид-во Іванченка І. С.
,
2020
. -
227
с. - Б. ц.
Доп. точки доступа:
Гросул, Вікторія Анатоліївна\під заг. ред.\
#
Відділ
Всього примірників
Вільних примірників
#
Факультет
Спеціальність
Дисципліна
Семестр
#
Тип
Назва
Посилання