Картка конкретного документа. Це тимчасовиї текст


Експрес-методи дослідження безпечності та якості харчових продуктів [Електронний ресурс] : навч. посібник / В. В. Євлаш, С. О. Самойленко, Н. О. Оторошко, І. А. Буряк ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : [б в.], . - 334 с. - Бібліогр.: с. 332-334. - Б. ц.

Содержание:
Проблеми контролю якості та безпеки харчової продукції
Хімічні тестові методи аналізу
Інструментальні фізико-хімічні методи аналізу
Рефрактометричний метод аналізу
Фотоколориметричний метод аналізу
Люмінісцентний метод аналізу
Потенціометричний метод аналізу
Кондуктометричний метод аналізу
Хроматографічні експрес-методи аналізу
Біохімічні, мікробіологічні та імунологічні експрес-методи аналізу
Портативні експрес-лабораторії для аналізу харчових продуктів
Доп. точки доступа: