Експрес-методи дослідження безпечності та якості харчових продуктів [Електронний ресурс] : навч. посібник / В. В. Євлаш, С. О. Самойленко, Н. О. Оторошко, І. А. Буряк ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : [б в.], 2016. - 334 с. - Бібліогр.: с. 332-334. - Б. ц.
Содержание: > Проблеми контролю якості та безпеки харчової продукції Хімічні тестові методи аналізу Інструментальні фізико-хімічні методи аналізу Рефрактометричний метод аналізу Фотоколориметричний метод аналізу Люмінісцентний метод аналізу Потенціометричний метод аналізу Кондуктометричний метод аналізу Хроматографічні експрес-методи аналізу Біохімічні, мікробіологічні та імунологічні експрес-методи аналізу Портативні експрес-лабораторії для аналізу харчових продуктів Доп. точки доступа: Євлаш, Вікторія Владленівна Самойленко, Сергій Олексійович Оторошко, Наталія Олександрівна Буряк, ірина Алімовна Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі