Інноваційні технології оздоровчих харчових продуктів на основі рослинної сировини та обладнання для їх реалізації. Ч. 1. Розробка технологій та обладнання для виробництва напівфабрикатів з рослинної сировини [Текст] : монографія в 3 ч. / О. І. Черевко, В. М. Михайлов, О. Є. Загорулько, А. М. Загорулько, О. А. Маяк, О. В. Самохвалова, С. Г. Олійник, К. Р. Касабова. - Харків : Вид-во Іванченка І. С., 2020. - 136 с. - Б. ц.
Доп. точки доступа: Черевко, О. І. Михайлов, Валерій Михайлович Загорулько, Олексій Євгенович Загорулько, Андрій Миколайович Маяк, Ольга Анатоліївна Самохвалова, Ольга Володимирівна Олійник, Світлана Георгіївна Касабова, Катерина Рубенівна