Розробка технологій отримання натуральних барвників з сухої рослинної сировини та із спецій [Електронний ресурс] : метод. вказівки для студентів 1 курсу з вибірк. дисципліни Індустрія препаратів рослинного та тваринного походження ОКР 204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва, бакалавр / Держ. біотехнол. ун-т ; авт.-уклад.: Т. М. Рижкова, І. М. Гейда. - Харків : [б. в.], 2023. - 16 с. : табл. - Режим доступа: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/33169 (Репозиторій). - Бібліогр.: с. 15. - Б. ц.
Кл.слова (ненормированные): продукція рослинництва -- продукция растениеводства -- пряні культури -- пряные культуры -- Доп. точки доступа: Рижкова, Таїсія Миколаївна\авт.-уклад.\ Гейда, Ірина Михайлівна\авт.-уклад.\ Держ. біотехнол. ун-т