Картка конкретного документа. Це тимчасовиї текст


Розробка технологій отримання натуральних барвників з сухої рослинної сировини та із спецій [Електронний ресурс] : метод. вказівки для студентів 1 курсу з вибірк. дисципліни Індустрія препаратів рослинного та тваринного походження ОКР 204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва, бакалавр / Держ. біотехнол. ун-т ; авт.-уклад.: Т. М. Рижкова, І. М. Гейда. - Харків : [б. в.], . - 16 с. : табл. - Режим доступа: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/33169 (Репозиторій). - Бібліогр.: с. 15. - Б. ц.

Кл.слова (ненормированные): продукція рослинництва -- продукция растениеводства -- пряні культури -- пряные культуры --
Доп. точки доступа: