Особливості вирощування та переробки перепелів [Текст] : наук.-метод. посібник / А. П. Палій, Л. І. Наливайко, А. П. Палій, К. О. Родіонова, К. В. Іщенко, Р. А. Дубін ; Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка. - Харків : ФОП Бровін О. В., 2021. - 188 с. - Бібліогр.: с. 178-186. - ISBN 978-617-7912-76-6
Содержание: > Загальні відомості про перепелів Догляд за перепелами Хвороби перепелів Гігієнічні та ветеринарно-санітарні вимоги до суб'єктів господарювання з переробки птиці Кл.слова (ненормированные): перепела -- уход за перепелами -- болезни перепелов -- Доп. точки доступа: Палій, Анатолій Павлович Наливайко, Людмила Іванівна Палій, Андрій Павлович Родіонова, Катерина Олександрівна Іщенко, Катерина Вікторівна Дубін, Руслан Анатолійович Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка
Учебная литература: 31 / 32.02 / 204 / Технологія виробництва продукції птахівництва / 7 / ДОП 31 / 32.02 / 204 / Технологія виробництва продукції птахівництва / 8 / ДОП
#
Відділ
Всього примірників
Вільних примірників
#
Факультет
Спеціальність
Дисципліна
Семестр
1
31
Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва (204)
Технологія виробництва продукції птахівництва
7
2
31
Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва (204)