Determination of Technological Properties of the Wheat, Rye and Triticale [Text] : метод. вказівки до виконання лаб. роботи з дисципліни Technology of grain storage and processing для студентів першого (бакалавр.) рівня вищ. освіти ден. та заоч. форм навчання / Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка ; авт.-уклад.: О. М. Шаніна, О. О. Ізмайлова, К. В. Дугіна. - Харків : ХНТУСГ, 2019. - 12 с. - Текст англ. м.
Перевод заглавия: Визначення технологічних властивостей сортів пшениці та жита
УДК
664.7:633.1:631.526.3](072)
Кл.слова (ненормированные): form of the grains -- форма зерна -- grain hardness -- твердість зерна -- moisture of grain -- вологість зерна -- Доп. точки доступа: Шаніна, Ольга Миколаївна\авт.-уклад.\ Ізмайлова, Олена Олександрівна\авт.-уклад.\ Дугіна, Катерина Валентинівна\авт.-уклад.\ Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка