Біологічна цінність та якість продукції тваринництва та її корекція за різних екологічних умов [Текст] : метод. вказівки для самост. вивч. дисципліни для студентів освіт. ступеня "магістр" ден. та заоч. форм навчання спец. 204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва / Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка ; авт.-уклад.: А. П. Палій, А. П. Палій. - Харків : ХНТУСГ, 2021. - 18 с.
УДК
637(072)
591.1(072)
636.083/.087(072)
Кл.слова (ненормированные): фізіологічний стан -- физиологическое состояние -- організм тварини -- организм животного -- продукція тваринництва -- продукция животноводства -- безпека -- безопасность -- сільськогосподарські тварини -- сельскохозяйственные животные -- біологічно активні добавки -- биологически активные добавки -- техногенне навантаження -- техногенная нагрузка -- санітарно-гігієнічна оцінка -- санитарно-гигиеническая оценка -- екологічні зони -- экологические зоны -- Доп. точки доступа: Палій, Анатолій Павлович\авт.-уклад.\ Палій, Андрій Павлович\авт.-уклад.\ Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка
Учебная литература: 33 / 32.02 / 181 / Технологія виробництва продукції тваринництва / 1 / ДОП