Картка конкретного документа. Це тимчасовиї текст

663.12(072)
A 53
Analysis Technological Properties of the Bakers and Brewer Yest [Текст] : метод. вказівки до виконання лаборатор. роботи з дисципліни "Technology of brewery production" для студентів першого (бакалавр) рівня вищ. освіти ден. та заоч. форм навчання / Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка ; авт.-уклад.: О. М. Шаніна, О. О. Ізмайлова, К. В. Дугіна. - Харків : ХНТУСГ, . - 11 с. - Текст англ. м.

Перевод заглавия: Аналіз технологічних властивостей пекарів і пивних дріжджів
УДК
663.12(072)

Кл.слова (ненормированные): brewer yest -- пивні дріжжі -- пивные дрожжи -- quality yest -- якість дріжжів -- качества дрожжей -- yest properties -- властивості дріжжів -- свойства дрожжей --
Доп. точки доступа:





Учебная литература:
33 / 33.05 / 181 / Технологія бродильних виробництв / 3 / Доп
33 / 33.05 / 181 / Технологія бродильних виробництв / 4 / Доп