Analysis Technological Properties of the Bakers and Brewer Yest [Текст] : метод. вказівки до виконання лаборатор. роботи з дисципліни "Technology of brewery production" для студентів першого (бакалавр) рівня вищ. освіти ден. та заоч. форм навчання / Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка ; авт.-уклад.: О. М. Шаніна, О. О. Ізмайлова, К. В. Дугіна. - Харків : ХНТУСГ, 2019. - 11 с. - Текст англ. м.
Перевод заглавия: Аналіз технологічних властивостей пекарів і пивних дріжджів
УДК
663.12(072)
Кл.слова (ненормированные): brewer yest -- пивні дріжжі -- пивные дрожжи -- quality yest -- якість дріжжів -- качества дрожжей -- yest properties -- властивості дріжжів -- свойства дрожжей -- Доп. точки доступа: Шаніна, Ольга Миколаївна\авт.-уклад.\ Ізмайлова, Олена Олександрівна\авт.-уклад.\ Дугіна, Катерина Валентинівна\авт.-уклад.\ Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка