>
Використання мікробного полісахариду ксампану у виробництві бісквітного напівфабрикату [Текст] / О. В. Самохвалова, С. Г. Олійник, Н. І. Черевична, В. О. Дорохін, С. С. Ніколенко, О. П. Шеляков, В. О. Скрипник, Г. В. Дейниченко // Проблеми техніки і технології харчових виробництв : матеріали міжвузівської наук.-практ. конф. - Полтава : ПУСКУ, 2004. - С. 213-214.
Доп. точки доступа:
Самохвалова, Ольга Володимирівна
Олійник, Світлана Георгіївна
Черевична, Н. І.
Дорохін, В. О.
Ніколенко, С. С.
Шеляков, О. П.
Скрипник, В. О.
Дейниченко, Григорій Вікторович