Картка конкретного документа. Це тимчасовиї текст

663.2(072)
S 90
Study of Wine Quality Parameter [Текст] : метод. вказівки до виконання лаборатор. роботи з дисципліни "Technology of brewery production" для студентів перш. (бакалавр) рівня вищ. освіти ден. та заоч. форм навчання / Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка ; авт.-уклад.: О. М. Шаніна, О. О. Ізмайлова, К. В. Дугіна. - Харків : ХНТУСГ, . - 12 с. - Текст англ. м.

Перевод заглавия: Вивчення параметра якості вина
УДК
663.2(072)

Кл.слова (ненормированные): wine quality -- якість вина -- качество вина -- quality parameter -- параметр якості -- параметр качества -- dry wine -- сухе вино -- сухое вино -- semi-sweet wine -- напівсолодке вино -- полусладкое вино --
Доп. точки доступа:





Учебная литература:
33 / 33.05 / 181 / Технологія бродильних виробництв / 3 / Доп
33 / 33.05 / 181 / Технологія бродильних виробництв / 4 / Доп