Технології східних солодощів [Електронний ресурс] : метод. вказівки до виконання лаборатор. робіт для студентів спец. 181 Харчові технології другого (магістер.) рівня вищ. освіти (освітня програма Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів) / Держ. біотехнол. ун-т ; авт.-уклад.: К. Р. Касабова, О. Г. Шидакова-Каменюка. - Харків : [б. в.], 2023. - 48 с. : табл. - Режим доступа: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/33977 (Репозиторій). - Бібліогр.: с. 47. - Б. ц.
Кл.слова (ненормированные): східні солодощі -- восточные сладости -- технології -- технологии -- харчові технології -- пищевые технологии -- технології хліба -- технологии хлеба -- харчоконцентрати -- пищеконцентраты -- Доп. точки доступа: Касабова, Катерина Рубенівна\авт.-уклад.\ Шидакова-Каменюка, Олена Гайдарівна\авт.-уклад.\ Держ. біотехнол. ун-т