Загальні технології харчової промисловості [Текст] : навч. посібник у 2 ч. Ч. 1 / Ф. В. Перцевой, В. І. Ладика, П. П. Пивоваров, О. О. Гринченко, Н. В. Камсуліна, О. Б. Дроменко, О. Ю. Мельник, О. В. Котляр, А. М. Діхтярь, С. Б. Омельченко, С. С. Андрєєва. - Харків : Діса плюс, 2021. - 292 c. - Б. ц.
Доп. точки доступа: Перцевой, Ф. В. Ладика, В. І. Пивоваров, Павло Петрович Гринченко, Ольга Олексіївна Камсуліна, Наталія Валеріївна Дроменко, Олена Борисівна Мельник, О. Ю. Котляр, Олег Володимирович Діхтярь, А. М. Омельченко, Світлана Борисівна Андрєєва, Світлана Сергіївна