Дослідження впливу технологічних чинників на ефективність механічної та теплової обробки молока [Текст] : метод. рек. до виконання лаб. роботи з дисц. "Технологія молока і молочних продуктів" для студентів перш. (бакалавр) рівня вищ. освіти ден. та заоч. форм навч. спец. 181 Харчові технології / Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка ; авт.-уклад.: О. М. Шаніна, О. М. Постнова. - Харків : ХНТУСГ, 2019. - 19 с.
УДК
637.13(072)
Ключові слова: молоко -- обробка молока -- оброботка молока -- сепарування молока -- сепарация молока -- гомогезація молока -- гомогезация молока -- нормалізація молока -- нормализация молока -- Додаткові точки доступу: Шаніна, Ольга Миколаївна\авт.-уклад.\ Постнова, Ольга Миколаївна\авт.-уклад.\ Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка