Вивчення впливу озонування на технологічні властивості зерна та борошна [Текст] : метод. вказівки до лаб. роботи з дисципліни „Актуальні проблеми галузі” для студентів освіт.-кваліф. рівня спеціаліст 7.091701 та магістр 8.091701 за спец, Технологія зберігання і переробки зерна / XНТУСГ ; уклад.: О. М. Сафонова, О. А. Холодова, Т. В. Гавриш. - Харків : [б. в.], 2011. - 16 с. - 5.00 грн.
УДК
664.727
Кл.слова (ненормированные): хлібопекарські -- властивості -- зернова -- борошняна -- сировина -- Доп. точки доступа: Сафонова, Ольга Миколаївна\уклад.\ Холодова, О. А.\уклад.\ Гавриш, Тетяна Володимирівна\уклад.\ XНТУСГ