Картка конкретного документа. Це тимчасовиї текст

664.727
С 21
Вивчення впливу озонування на технологічні властивості зерна та борошна [Текст] : метод. вказівки до лаб. роботи з дисципліни „Актуальні проблеми галузі” для студентів освіт.-кваліф. рівня спеціаліст 7.091701 та магістр 8.091701 за спец, Технологія зберігання і переробки зерна / XНТУСГ ; уклад.: О. М. Сафонова, О. А. Холодова, Т. В. Гавриш. - Харків : [б. в.], . - 16 с. - 5.00 грн.

УДК
664.727

Кл.слова (ненормированные): хлібопекарські -- властивості -- зернова -- борошняна -- сировина --
Доп. точки доступа:





Учебная литература:
26 / 26.01 / 26.01
26 / 26.10 / 26.10