Управління якістю переробних і харчових виробництв [Текст] : навч. посібник / О. В. Богомолов, О. М. Сафонова, О. І. Шаповаленко, О. І. Черевко, В. П. Богомолова, І. М. Фоміна. - Харків : Еспада, 2006. - 296 с. - ISBN 966-7870-90-1 : 23.00 грн.
Содержание: > Розділ 1. Формування системи якості продукціі. -С. 9-23 Розділ 2. Переробка зернової сировини. -С. 23-73 Розділ 3. Переробка цукрових буряків. -С. 73-110 Розділ 4. Переробка олійної сировини. -С. 110-145 Розділ 5. Переробка овочів, плодів та ягід. -С. 145-206 Розділ 6. Кваліметрична оцінка якості продукції. -С. 206-221 Розділ 7. Законодавче регулювання якості та безпеки харчових продуктів. -С. 221-273 Розділ 8. Управління охороною праці. -С. 273-294
УДК
664(075)
Рубрики: Україна Украина
Аннотация: Доп. точки доступа: Богомолов, Олексій Васильович (26.01) Сафонова, Ольга Миколаївна (26.10) Шаповаленко, О. І. Черевко, Олександр Іванович Богомолова, Віра Павлівна (23.04) Фоміна, Ірина Миколаївна (26.10)