Картка конкретного документа. Це тимчасовиї текст


Аналіз ризиків при виробництві харчових продуктів [Електронний ресурс] : навч. посібник / М. О. Дегтярьов, І. В. Яценко, Н. М. Жейнова, І. М. Дегтярьов. - Харків : [б в.], . - 268 с. : табл. - Режим доступа: ; https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4192 (Репозітарій). - Бібліогр.: с. 261-268. - Б. ц.

Содержание:
Національна та міжнародна нормативно-правова база щодо безпеки харчових продуктів
Супутні програми передумови (GMP/GНP) для впровадження міжнродних систем безпечності. стандартні санітарні операційні процедури на хапрчових переробних підприємствах
Небезпечні чинники (ризики), їх ідентифікація, аналіз та контроль при виробництві харових пррдуктів
Порядок розробки та впровадження системи управління безпекою харчових продуктів (НАССР)
Застосування принципів і правил GMP/ GНP та системи НАССР при виробництві харчових продуктів
Форми деяких документів міжнародної системи самоонтролю
Доп. точки доступа: