Поліпшення властивостей борошна та якості хліба шляхом додавання аскорбінової кислоти та хлібопекарських поліпшувачів [Текст] : метод. вказівки до лаб. роботи з дисципліни „Актуальні проблеми галузі” для студентів освіт.-кваліфікац. рівня спеціаліст 7.091701 та магістр 8.091701 за спец. Технологія зберігання і переробки зерна / ХНТУСГ ; уклад.: О. М. Сафонова [та ін.]. - Харків : [б. в.], 2011. - 12 с. - 5.00 грн.
УДК
664.644(072)
Кл.слова (ненормированные): технологічні -- властивості -- якість -- хліб -- Доп. точки доступа: Сафонова, Ольга Миколаївна\уклад.\ Холодова, О. А.\уклад.\ Боровікова, Наталія Олексіївна\уклад.\ Гавриш, Тетяна Володимирівна\уклад.\ ХНТУСГ