Картка конкретного документа. Це тимчасовиї текст

664.644(072)
П 50
Поліпшення властивостей борошна та якості хліба шляхом додавання аскорбінової кислоти та хлібопекарських поліпшувачів [Текст] : метод. вказівки до лаб. роботи з дисципліни „Актуальні проблеми галузі” для студентів освіт.-кваліфікац. рівня спеціаліст 7.091701 та магістр 8.091701 за спец. Технологія зберігання і переробки зерна / ХНТУСГ ; уклад.: О. М. Сафонова [та ін.]. - Харків : [б. в.], . - 12 с. - 5.00 грн.

УДК
664.644(072)

Кл.слова (ненормированные): технологічні -- властивості -- якість -- хліб --
Доп. точки доступа:






Учебная литература:
26 / 26.01 / 26.01
26 / 26.10 / 26.10