Виконання кваліфікаційної роботи магістра [Текст] : навч.-метод. посіб. для студ. другого (магістер.) рівня вищ. освіти ден. та заоч. форм навч. спец. 181 Харчові технології / О. М. Шаніна, Т. В. Гавриш, І. М. Фоміна ; Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка. - Харків : ХНТУСГ, 2020. - 55 с.
УДК
664(07)
378.22(07)
Кл.слова (ненормированные): оформлення роботи -- оформление работы -- наукова робота -- научная работа -- інформаційне забезпечення -- информационное обеспечение -- об'єкти досліджеь -- объекты иследований -- матеріали досліджень -- материалы исследований -- методи досліджень -- методы исследований -- результати досліджень -- результаты исследований -- експериментальні дослідження -- экспериментальные исследования -- експертиза розробки -- экспертиза разработки -- екологічна експертиза -- экологическая экспертиза -- розрахунок ефективності -- расчёт эффективности -- пояснення до оформлення -- пояснения к оформлению -- аналіз наукової літератури -- анализ научной литературы -- результати досліджень -- результаты исследований -- правила оформлення -- правила оформления -- захист роботи -- защита работы -- Доп. точки доступа: Гавриш, Тетяна Володимирівна Фоміна, Ірина Миколаївна Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка
Учебная литература: 33 / 33.05 / 181 / Технологія зберігання та переробки зерна / 4 / ДОП 33 / 33.05 / 181 / Технологія зберігання та переробки зерна / 5 / ДОП