Технологія зберігання і переробки сільськогосподарської продукції [Текст] : метод. вказівки до виконання лаб. робіт з дисципліни для студентів стаціонар. й заоч. форм навчання. Модуль ІV. Переробка сировини тваринного походження. Тема 11. Переробка молока / ХНТУСГ ; авт.-уклад.: О. М. Сафонова [та ін.]. - Харків : [б. в.], 2007. - 14 с. - 1.00 грн.
УДК
637.13(072)
Ключові слова: молоко -- коров'яче масло -- промислова обробка -- органолептичні показники -- молочні вироби -- Додаткові точки доступу: Сафонова, Ольга Миколаївна\авт.-уклад.\ Шакула, Олександр Олександрович\авт.-уклад.\ Холодова, О. А.\авт.-уклад.\ Ольховська, Ю. Ю.\авт.-уклад.\ Боровікова, Наталія Олексіївна\авт.-уклад.\ Теймурова, А. Т.\авт.-уклад.\ Бородіна, А. В.\авт.-уклад.\ ХНТУСГ