Метрологічне та нормативне забезпечення харчової бази [Електронний ресурс] : опор. конспект лекцій для студ. спец. 181 «Харчові технології» (спеціалізація «Дієтологія та харчова безпека») / Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі ; уклад. Н. О. Отрошко, О. Ф. Аксьонова. - Харків : [б в.], 2018. - 47 с. : табл. - Режим доступа: ; https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4175 (Репозітарій). - Бібліогр.: с. 46-47. - Б. ц.
Содержание: > Метеорологія, значення метеорології в забезпеченні харчової безпеки Законодавча основа метеорологічного та нормативного забезпечення харчової безпеки, гармонізація з європейськими вимогами Технічний регламент харчової продукціії Доп. точки доступа: Отрошко, Наталія Олександрівна\уклад.\ Аксьонова, Олена Федорівна\уклад.\ Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі