Картка конкретного документа. Це тимчасовиї текст

664(072)
Ф 76
Визначення кислотності, лужності і окисно-відновного потенціалу харчових продуктів [Текст] : метод. вказівки до лаб. занять з дисципліни „Загальні методи контролю харчових продуктів” для студентів освіт.-кваліфікац. рівня бакалавр за напрямом підгот. 6.051701 Харчові технології та інженерія / ХНТУСГ ; уклад.: І. М. Фоміна, Н. О. Боровікова. - Харків : [б. в.], . - 14 с. : табл. - 4.00 грн.

УДК
664(072)

Кл.слова (ненормированные): оцінка -- чутність -- точність -- продуктивність -- метод --
Доп. точки доступа:




Учебная литература:
26 / 26.62 / 26.62
26 / 26.62.01 / ЗБХ