Toggle navigation
WEB-портфоліо науковців ДБТУ
Головна
Пошук за ПІБ
Пошук за підрозділом
Колекції наукових робіт
Публікації в Scopus, WoS
Покажчик наукових робіт ДБТУ
Картка конкретного документа. Це тимчасовиї текст
Загальні відомості
Примірники
Навчальний процес
Файли
>
Одарченко, Андрій Миколайович
.
Фазовий склад, структура та властивості фаз заморожених яблучно-виноградних харчових паст. Вплив стабілізатора та кріогенно-вакуумного сушіння
[Текст] / А. М. Одарченко //
Вестник Херсон. гос. техн. ун-та
. - Херсон,
2002
. -
Вип. 16
. - С.
212-216
.
#
Відділ
Всього примірників
Вільних примірників
#
Факультет
Спеціальність
Дисципліна
Семестр
#
Тип
Назва
Посилання