Визначення фузаріозу насіння за органолептичними ознаками [Текст] : метод. вказівки до виконання лаб. роботи з дисципліни Мікробіологія галузі для студентів перш. (бакалавр.) рівня вищ. освіти ден. та заоч. форм навчання спец. 181 Харчовї технології / Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка ; авт.-уклад.: Т. В. Гавриш [та ін.]. - Харків : ХНТУСГ, 2019. - 15 с.
УДК
631.576.3:632.4:579.64](072)
Доп. точки доступа: Гавриш, Тетяна Володимирівна\авт.-уклад.\ Боровікова, Наталія Олексіївна\авт.-уклад.\ Ізмайлова, Олена Олександрівна\авт.-уклад.\ Даньшин, Ярослав В'ячеславович\авт.-уклад.\ Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка