Харчова хімія [Текст] : програма навч. дисципліни для підготовки фахівців ОКР бакалавр напряму 16.051701 Харчові технології та інженерія у вищ. навч. закл. II-IV рівнів акредитації М-ва аграр. політики та продовольства України / уклад. О. М. Шаніна, уклад. О. А. Холодова, уклад. Т. В. Гавриш, уклад. Л. В. Баль-Прилипко, уклад. О. С. Віннов, уклад. М. В. Волков. - К. : Агроосвіта, 2012. - 18 с. - Бібліогр.: с. 18. - 6.05 грн.
ББК
24.239я73
Рубрики: Україна Украина
Кл.слова (ненормированные): аліментарні сполуки -- алиментарные соединения -- харчові продукти -- пищевые продукты -- вода -- білкові речовини -- белковые вещества -- вуглеводи -- углеводы -- ліпиди -- липиды -- вітаміни -- витамины -- неаліментарні сполуки -- неалиментарные соединения -- Доп. точки доступа: Шаніна, Ольга Миколаївна\уклад.\ Холодова, Олена Анатоліївна (26.10)\уклад.\ Гавриш, Тетяна Володимирівна (26.10)\уклад.\ Баль-Прилипко, Л.В.\уклад.\ Віннов, О.С.\уклад.\ Волков, М.В.\уклад.\