Сировинні ресурси технології галузі [Електронний ресурс] : опор. конспект лекцій для студентів ден. та заоч. форм навчання спец. 181 Харчові технології (освіт.-проф. программа Технології харчових продуктів тваринного походження) ступеня вищ. освіти бакалавр / Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі ; уклад. Н. Г. Гринченко, Т. С. Желєва. - Харків : [б. в.], 2020. - 117 с. - Режим доступа: ; https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/5019 (Репозітарій). - Бібліогр.: с. 116-117. - Б. ц.
Содержание: > Галузь твариництва – сировинна база для м'ясопереробної промисловості Анатомо-фізіологічні характеристики сільськогосподарських тварин Скотарство: напрямки продуктивності ВРХ, системи утримання, фізіологічні особливості, м'ясний потенціал галузі Свинарство: напрямки продуктивності свиней, системи утримання, фізіологічні особливості, м'ясний потенціал галузі Вівчарство та козівництво: напрямки продуктивності ДРХ, системи утримання, фізіологічні особливості, м'ясний потенціал галузі Птахівництво і кролівництво: напрямки продуктивності, системи утримання, фізіологічні особливості, м'ясний потенціал галузі Конівництво: напрямки продуктивності коней, системи утримання, фізіологічні особливості, м'ясний потенціал галузі Альтернативні та додаткові джерела сировинної бази Нетрадиційні види м'ясної сировини Рослинництво. Білокмісткі культури та перспективи їх використання в технології м'ясопродутів Доп. точки доступа: Гринченко, Наталя Геннадіївна\уклад.\ Желєва, Тетяна Сергіївна\уклад.\ Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі