Картка конкретного документа. Це тимчасовиї текст


Сировинні ресурси технології галузі [Електронний ресурс] : опор. конспект лекцій для студентів ден. та заоч. форм навчання спец. 181 Харчові технології (освіт.-проф. программа Технології харчових продуктів тваринного походження) ступеня вищ. освіти бакалавр / Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі ; уклад. Н. Г. Гринченко, Т. С. Желєва. - Харків : [б. в.], . - 117 с. - Режим доступа: ; https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/5019 (Репозітарій). - Бібліогр.: с. 116-117. - Б. ц.

Содержание:
Галузь твариництва – сировинна база для м'ясопереробної промисловості
Анатомо-фізіологічні характеристики сільськогосподарських тварин
Скотарство: напрямки продуктивності ВРХ, системи утримання, фізіологічні особливості, м'ясний потенціал галузі
Свинарство: напрямки продуктивності свиней, системи утримання, фізіологічні особливості, м'ясний потенціал галузі
Вівчарство та козівництво: напрямки продуктивності ДРХ, системи утримання, фізіологічні особливості, м'ясний потенціал галузі
Птахівництво і кролівництво: напрямки продуктивності, системи утримання, фізіологічні особливості, м'ясний потенціал галузі
Конівництво: напрямки продуктивності коней, системи утримання, фізіологічні особливості, м'ясний потенціал галузі
Альтернативні та додаткові джерела сировинної бази
Нетрадиційні види м'ясної сировини
Рослинництво. Білокмісткі культури та перспективи їх використання в технології м'ясопродутів
Доп. точки доступа: