Картка конкретного документа. Це тимчасовиї текст

664.73(072)
С 21
Удосконалення процесу плющення різних видів круп [Текст] : метод. вказівки до лаб. занять з дисципліни „Актуальні проблеми галузі” для студентів освіт.-кваліфікац. рівня спеціаліст 7.091701 за спец. Технологія зберігання і переробки зерна / ХНТУСГ ; уклад.: О. М. Сафонова, А. Т. Теймурова, Т. В. Гавриш. - Харків : [б. в.], . - 7 с. - 5.00 грн.

УДК
664.73(072)

Кл.слова (ненормированные): органолептичні -- фізико -- хімічні -- показники -- якість -- пластівці --
Доп. точки доступа:





Учебная литература:
26 / 26.01 / 26.01
26 / 26.10 / 26.10