Удосконалення процесу плющення різних видів круп [Текст] : метод. вказівки до лаб. занять з дисципліни „Актуальні проблеми галузі” для студентів освіт.-кваліфікац. рівня спеціаліст 7.091701 за спец. Технологія зберігання і переробки зерна / ХНТУСГ ; уклад.: О. М. Сафонова, А. Т. Теймурова, Т. В. Гавриш. - Харків : [б. в.], 2011. - 7 с. - 5.00 грн.
УДК
664.73(072)
Кл.слова (ненормированные): органолептичні -- фізико -- хімічні -- показники -- якість -- пластівці -- Доп. точки доступа: Сафонова, Ольга Миколаївна\уклад.\ Теймурова, А. Т.\уклад.\ Гавриш, Тетяна Володимирівна\уклад.\ ХНТУСГ