Кондиціювання та холодозабезпечення переробних і харчових виробництв [Текст] : навч. посібник / П. В. Гурський, О. В. Богомолов, С. А. Денисенко, С. Г. Іващенко, Ю. І. Токолов, В. С. Шерстюк, В. П. Заїка, І. М. Лук'янов, В. М. Кісь. - Харків : ХНТУСГ, 2018. - 265 с. - Б. ц.
Доп. точки доступа: Гурський, Петро Васильович Богомолов, Олексій Васильович Денисенко, Сергій Анатолійович Іващенко, Сергій Григорович Токолов, Юрій Іванович Шерстюк, Валерій Сергійович Заїка, Володимир Петрович Лук'янов, Ігор Михайлович Кісь, Віктор Миколайович