Дослідження накопичення нітратів у продуктах харчування [Текст] : метод. вказівки до провед. практ. занять з дисципліни "Основи екології та безпека сільськогосподарської продукції" для студентів перш. (бакалавр.) рівня вищ. освіти ден. та заоч. форм навч. спец. 076 Підприємництво, торгівля і біржова діяльність / Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка ; авт.-уклад.: С. О. Ляшенко, А. М. Фесенко. - Харків : ХНТУСГ, 2021. - 22 с.
УДК
631.842(072)
633/635(072)
543.6(072)
Кл.слова (ненормированные): безпека -- безопасность -- сільськогосподарська продукція -- сельскохозяйственная продукция -- агроекологія -- агроэкология -- екологія -- экология -- Доп. точки доступа: Ляшенко, Сергій Олексійович\авт.-уклад.\ Фесенко, Алла Михайлівна\авт.-уклад.\ Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка
Учебная литература: 32 / 30.06 / 076 / Основи екології та безпеки сільськогосподарської продукції / 7 / ДОП 32 / 30.06 / 076 / Основи екології та безпеки сільськогосподарської продукції / 7 / ДОП
#
Відділ
Всього примірників
Вільних примірників
#
Факультет
Спеціальність
Дисципліна
Семестр
1
32
Підприємництво, торгівля та біржова діяльність (076)
Основи екології та безпеки сільськогосподарської продукції
7
2
32
Підприємництво, торгівля та біржова діяльність (076)
Основи екології та безпеки сільськогосподарської продукції