Спосіб кріоконсервування методом вітрифікації меристем часнику сорту “мереф’янський білий” [Текст] / Т. В. Івченко, Т. І. Віценя, Г. І. Яровий, Т. Ф. Стрибуль, А. І. Григоращенко, Н. О. Шевченко ; власник Ін-т проблем кріобіології і кріомедицини нац. акад. наук України. - № u200612465 ; Заявл. 27.11.2006 ; Опубл. 25.04.2007, Бюл. № 5. - 2 с. - Б. ц.
Доп. точки доступа: Івченко, Т. В. Віценя, Т. І. Яровий, Григорій Іванович Стрибуль, Т. Ф. Григоращенко, А. І. Шевченко, Н. О. Ін-т проблем кріобіології і кріомедицини нац. акад. наук України\власник\