Спосіб визначення кольору харчових продуктів [Текст] / О. І. Черевко, В. М. Михайлов, О. Є. Загорулько, А. М. Загорулько, Б. В. Ляшенко, В. А. Черв’якова, Д. К. Коржавих ; власник Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - № u201712264 ; Заявл. 11.12.2017 ; Опубл. 12.03.2018, Бюл. № 5. - 4 с. - Б. ц.
Доп. точки доступа: Черевко, Олександр Іванович Михайлов, Валерій Михайлович Загорулько, Олексій Євгенович Загорулько, Андрій Миколайович Ляшенко, Богдан Віталійович Черв’якова, В. А. Коржавих, Д. К. Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі\власник\