Спосіб отримання продукту сирного плавленого скибкового [Текст] / Ф. В. Перцевой, З. Е. Гарнцарек ; власник Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - № u201606022 ; Заявл. 03.06.2016 ; Опубл. 10.01.2017, Бюл. № 1. - 4 с. - Б. ц.
Доп. точки доступа: Перцевой, Федір Всеволодович Гарнцарек, Збігнев Елігюсович Борисова, А. О. Колесник, Аліна Олексіївна Усатюк, С. І. Іванніков, П. В. Бідюк, Д. О. Душенок, Д. К. Перцевой, М. Ф. Обозна, М. В. Гарнцарек, Б. Ч. Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі\власник\