Спосіб отримання продукту сирного плавленого скибкового [Текст] / Ф. В. Перцевой, Л. О. Чуйко, Л. З. Шильман, Д. О. Бідюк, Д. К. Душенок, М. Ф. Перцевой, М. В. Обозна, Б. Ч. Гарнцарек, З. Е. Гарнцарек, А. О. Борисова, А. О. Колесник, С. І. Усатюк ; власник Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - № u201606050 ; Заявл. 03.06.2016 ; Опубл. 10.01.2017, Бюл. № 1. - 7 с. - Б. ц.
Доп. точки доступа: Перцевой, Федір Всеволодович Чуйко, Людмила Олексіївна Шильман, Л. З. Бідюк, Д. О. Душенок, Д. К. Перцевой, М. Ф. Обозна, М. В. Гарнцарек, Барбара Чеславівна Гарнцарек, Збігнев Елігюсович Борисова, А. О. Колесник, Аліна Олексіївна Усатюк, С. І. Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі\власник\