Спосіб отримання продукту плавленого скибкового [Текст] / Ф. В. Перцевой, А. О. Колесник, С. І. Усатюк, П. В. Іванніков, Л. З. Шильман, Д. О. Бідюк, Д. К. Душенок, М. Ф. Перцевой, М. В. Обозна, Б. Ч. Гарнцарек, З. Е. Гарнцарек, А. О. Борисова ; власник Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - № u201606060 ; Заявл. 03.06.2016 ; Опубл. 10.01.2017, Бюл. № 1. - 8 с. - Б. ц.
Доп. точки доступа: Перцевой, Федір Всеволодович Колесник, Аліна Олексіївна Усатюк, С. І. Іванніков, П. В. Шильман, Л. З. Бідюк, Д. О. Душенок, Д. К. Перцевой, М. Ф. Обозна, М. В. Гарнцарек, Б. Ч. Гарнцарек, З. Е. Борисова, А. О. Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі\власник\