Спосіб отримання термостабільних начинок з овочів та повидла з гарбуза, збагачених на гемове залізо [Текст] / О. І. Черевко, В. В. Євлаш, Л. О. Чуйко, Н. В. Дуденко, Л. Ф. Павлоцька, В. О. Акмен, О. Т. Старчаєнко ; власник Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - № u200810264 ; Заявл. 11.08.2008 ; Опубл. 26.01.2009, Бюл. № 2. - 6 с. - Б. ц.
Доп. точки доступа: Черевко, Олександр Іванович Євлаш, Вікторія Владленівна Чуйко, Людмила Олексіївна Дуденко, Н. В. Павлоцька, Л. Ф. Акмен, Вікторія Олександрівна Старчаєнко, О. Т. Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі\власник\