Спосіб отримання сиру плавленого скибкового [Текст] / Ф. В. Перцевой, Д. О. Бідюк, А. О. Борисова, П. В. Гурський, М. Ф. Перцевой, Т. О. Кузнецова, М. В. Обозна, Б. Ч. Гарнцарек, З. Е. Гарнцарек, І. О. Крапівницька, А. В. Колесник, А. Бірка ; власник Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - № u 2014 05322 ; Заявл. 19.05.2014 ; Опубл. 25.02.2015, Бюл. № 4. - 10 с. - Б. ц.
Додаткові точки доступу: Перцевой, Федір Всеволодович Бідюк, Д. О. Борисова, А. О. Гурський, Петро Васильович Перцевой, М. Ф. Кузнецова, Тетяна Олегівна Обозна, М. В. Гарнцарек, Б. Ч. Гарнцарек, З. Е. Крапівницька, І. О. Колесник, А. В. Бірка, А. Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі\власник\