Спосіб отримання сиру плавленого скибкового [Текст] / Ф. В. Перцевой, П. В. Гурський, З. Е. Гарнцарек, Т. О. Кузнецова, Д. О. Бідюк, М. Ф. Перцевой, Андріана Бірка, Б. Ч. Гарнцарек, І. О. Крапівницька, А. О. Борисова, М. В. Обозна, А. В. Колесник ; власник Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - № a201405257 ; Заявл. 19.05.2014 ; Опубл. 25.11.2014, Бюл. № 22. - 2 с. - Б. ц.
Додаткові точки доступу: Перцевой, Федір Всеволодович Гурський, Петро Васильович Гарнцарек, З. Е. Кузнецова, Тетяна Олегівна Бідюк, Д. О. Перцевой, М. Ф. Бірка, Андріана Гарнцарек, Б. Ч. Крапівницька, І. О. Борисова, А. О. Обозна, М. В. Колесник, А. В. Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі\власник\